.

.

Optički pogon konzole za igru, optički disk za pogon konzole za igru dodatna oprema lako se instalira za pogon konzole za pogon konzole

Optički pogon konzole za igru, optički disk za pogon konzole za igru dodatna oprema lako se instalira za

KM 2.00

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Pogodan za PS3 450 AAA optički pogon konzola za igru pogon, tanka mašina 2000 optički pogon. Struktura je mala i kompaktna, instalacija ne zauzima prostor, a održavanje je prikladno. Proizvod je izrađen od visokokvalitetnih materijala, koji efektivno izbjegava koroziju i habanje, te je izdržljiv. Jednostavan za instaliranje i zamjenu, nema potrebe za podudaranjem koda, samo zamijenite originalni za početak igre. Profesionalni čipset pruža odlične performanse sistema, precizno sečenje interfejsa kako bi se osigurala savršena primenljivost. Pogodan za PS3 450 AAA optički pogon konzola za igru pogon, tanka mašina 2000 optički pogon. Struktura je mala i kompaktna, instalacija ne zauzima prostor, a održavanje je prikladno. Proizvod je izrađen od visokokvalitetnih materijala, koji efektivno izbjegava koroziju i habanje, te je izdržljiv. Jednostavan za instaliranje i zamjenu, nema potrebe za podudaranjem koda, samo zamijenite originalni za početak igre. Profesionalni čipset pruža odlične performanse sistema, precizno sečenje interfejsa kako bi se osigurala savršena primenljivost. Svojstvo : 1. Pogodan za PS3 450 AAA optički pogon konzola za igru pogon, tanka mašina 2000 optički pogon.2. Jednostavan za instaliranje i zamjenu, nema potrebe za podudaranjem koda, samo zamijenite originalni za početak igre.3. Profesionalni čipset pruža odlične performanse sistema, precizno sečenje interfejsa kako bi se osigurala savršena primenljivost.4. Proizvod je izrađen od visokokvalitetnih materijala, koji efektivno izbjegava koroziju i habanje, te je izdržljiv.5. Struktura je mala i kompaktna, instalacija ne zauzima prostor, a održavanje je prikladno.Specifikacija : vrsta stavke : konzola za igru optički Diskaplikabilni Model : pogodno za PS3 450 AAA optički pogon za igru konzola pogon, tanka mašina 2000 optički tip pogona : Pogon konzole za igru lista paketa : 1 x optički Drajvnapomena : novi optički disk ne mora biti kodiran, možete direktno zamijeniti originalni optički disk da biste igrali igru.

Svojstva

Item Type:
Game Console Optical Drive
Applicable Model:
Suitable for PS3 450AAA optical drive game console drive, thin machine 2000 optical drive
Type:
Game console drive
Package List:
1 x Optical Drive:
Note:
The new optical disk drive does not need to be coded, you can directly replace the original optical disk drive to play the game. :
Kupci takođe biraju