.

.

BUCROS 10/15kg velika kuhinjska kutija za odlaganje pirinča sa kutijom brašna za zrno na točkovima plastične kutije za posude za pirinač/crvena/velika 15kg

BUCROS 10/15kg velika kuhinjska kutija za odlaganje pirinča sa kutijom brašna za zrno na točkovima plastične

KM 34.35

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

* ima točak, lako za kretanje. * Dizajnirana sa poklopcem, ova kutija za skladištenje može sprečiti pregled vlage, prašine i pirinča. * Idealno za čuvanje i držanje hrane kao što je pirinač. * Sa poklopcima, održavajući predmete čistima. * Napravljen od zgusnutog PP materijala za hranu, bez BPA, bez mirisa, siguran i zdrav. * ima točak, lako za kretanje. * Dizajnirana sa poklopcem, ova kutija za skladištenje može sprečiti pregled vlage, prašine i pirinča. * Idealno za čuvanje i držanje hrane kao što je pirinač. * Sa poklopcima, održavajući predmete čistima. * Napravljen od zgusnutog PP materijala za hranu, bez BPA, bez mirisa, siguran i zdrav. *ima točak,lako se pomera * dizajnirana sa poklopcem, ova kutija za odlaganje može sprečiti pregled vlage, prašine i pirinča.* Idealno za čuvanje i držanje hrane kao što je pirinač*sa poklopcima, održavanje čistih predmeta * napravljen od zgusnutog PP materijala za hranu, bez BPA, bez mirisa, bezbednog i zdravogspecifikacija : materijal : PPSize : as shown Weight : 680-925g Color : bež/Red Package Uključeno : 1*kontejner za skladištenje"ako imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, slobodno nas kontaktirajte. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.Hvala vam puno na podršci. happy shopp * veliki prečnik,lako se puni i uzima pirinač, jak nosiv, čvrst i izdržljiv.

Svojstva

Material:
PP
Size:
As shown
Weight:
680-925g
Color:
Beige/Red
Package included:
1*Storage Container
If you have any questions about this product, please feel free to contact us. We will reply to you as soon as possible.:
Thank you very much for your support. happy shopp:
*Large diameter, easy to load and take rice, strong load-bearing, tough and durable. :
Kupci takođe biraju