.

.

Komplet alata za uklanjanje terminala, 70kom komplet izbacivača terminala za automobil, Set alata za uklanjanje konektora ključa, Set alata za ključne ekstrakcije za većinu terminala konektora, Komplet alata za uklanjanje terminala, 70kom Te

Komplet alata za uklanjanje terminala, 70kom komplet izbacivača terminala za automobil, Set alata za uklanjanje

KM 2.00

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Paket uključuje : nudi jednostruke, dvostruke izvlakače i alat za livenje različitih veličina koji odgovaraju većini terminala. 26 komada ekstraktora sa jednom iglom, 26 komada ekstraktora sa dvostrukom iglom, 18 komada alata za kućište. 70pcs car plug terminal ekstrakcija alat terminal needle ejec. Široke primjene : Auto-alati za većinu priključnih terminala koji se mogu koristiti za većinu automobila, motocikala i drugih elektronskih uređaja kao što su kućanski aparati.Ovaj komplet alata je dizajniran za uklanjanje terminala bez oštećenja elektronske opreme, olakšavajući pregled i uklanjanje žice automobila. kator žičani pojas terminal igla ejektor. Izdržljiv materijal : ovaj terminalni alat ima iglu od nerđajućeg čelika i plastiku handle.It nije lako deformirati i može se koristiti više puta za dugo vremena. Zaglavlja pinova su dostupna u različitim specifikacijama i pogodna su za većinu održavanja elektronske opreme, što vaš rad čini praktičnijim. Funkcija : alati za uklanjanje pinova terminala mogu bez napora ukloniti terminalne žice sa konektora kabelskog svežnja i dodati novu žicu, što neće uzrokovati nikakvu štetu.Širina između igle se može mijenjati po potrebi, a fleksibilna je i izdržljiva u upotrebi. Jednostavan za korištenje : alat za uklanjanje priključne igle je jednostavan za korištenje, samo upotrijebite alat za uklanjanje konektora da gurnete i povučete priključnu iglu kako biste je lako uklonili iz konektora kabelskog svežnja bez izazivanja oštećenja. Napomena : većina pojaseva se drži na mjestu sa bodljikavim kopčama. Pomoću alata možete podići ili izravnati bodlje, a zatim lagano izvući krajeve žice. Obratite posebnu pažnju na snagu i orijentaciju. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novitem Tip : Alat Za Uklanjanje Terminala Materijal : Nerđajući Čelik, Plastikatežina : Cca. 170g / 6oz Function : ovaj set alata je univerzalni alat za većinu priključaka konektora i može se koristiti za većinu automobila, motocikala i druge elektronske opreme (kao što su kućanski aparati)lista paketa : 26 x ekstraktor sa jednim pinom 26 x ekstraktor sa dvostrukim pinom 18 x alat za kućište.

Svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Terminal Removal Tool
Material:
Stainless Steel, Plastics
Weight:
Approx. 170g / 6oz
Function:
This tool set is a universal tool for most connector terminals and can be used for most car, motorcycles and other electronic equipment (such as household appliances)
Package List:
26 x Single Pin Extractor:
26 x Double Pin Extractor:
18 x Casing Tool :
Kupci takođe biraju