.

.

Lukeo Clippers noktiju noktiju noktima noktima trimera manikura za rezanje kutikula za kutikule pribor za pedikuru Professional

Lukeo Clippers noktiju noktiju noktima noktima trimera manikura za rezanje kutikula za kutikule pribor za

KM 3.33

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Vrlo moderan klip za nokte, kombinacija od nehrđajućeg čelika, dajte vam modnije životno iskustvo. Nehrđajući čelik čini oštricu i trajnicu. Prijenosna veličina, jednostavna za čišćenje i čuvanje, putovanje je sigurno. Ručka prihvaća ergonomski i udoban oblik i nije lako padati. Dizajn protiv klizanja na ručici povećava udobnost i bolje performanse. Vrlo moderan klip za nokte, kombinacija od nehrđajućeg čelika, dajte vam modnije životno iskustvo. Nehrđajući čelik čini oštricu i trajnicu. Prijenosna veličina, jednostavna za čišćenje i čuvanje, putovanje je sigurno. Ručka prihvaća ergonomski i udoban oblik i nije lako padati. Dizajn protiv klizanja na ručici povećava udobnost i bolje performanse. Vrlo moderan klip za nokte, nehrđajući čelik, dajte vam modniji životni vijek. Jedan čelik čini gužvu oštricu i više izlebljive veličine, lako se čisti i pohrane, vaše putovanje mora imati ergonomski i udoban oblik i je Nije lako pasti. Kontaktirajte vas u roku od 24 sata i dajte vam zadovoljavajući odgovor.

Svojstva

Material:
Stainless steel
Size:
7.5*1.8cm
Package Included:
1* nail clippers:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :
Kupci takođe biraju