.

.

Jfgjl 3 kom / set nordijskih kuka za ptice odjeće kuke za kuke na vratima za skladištenje kuka kuke za ukrašavanje vrata

Jfgjl 3 kom / set nordijskih kuka za ptice odjeće kuke za kuke na vratima za skladištenje kuka kuke za ukrašavanje

KM 261.38

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Savršena je za savladaonicu, kupatilo, spavaću sobu, radujuću sobu, ulaz. Izrađen je od drveta i vrlo čvrst kao kuka za kaput, kuka za šešir. Možete objesiti odjeću, ključeve, ručnike i druge stvari koje volite. Možete ih koristiti i za izgradnju različitih scena, stvarajući sjajan lijep dom. Snažan nosivost, može se objesiti Torba, tipke i razne male predmete. Savršena je za savladaonicu, kupatilo, spavaću sobu, radujuću sobu, ulaz. Izrađen je od drveta i vrlo čvrst kao kuka za kaput, kuka za šešir. Možete objesiti odjeću, ključeve, ručnike i druge stvari koje volite. Možete ih koristiti i za izgradnju različitih scena, stvarajući sjajan lijep dom. Snažan nosivost, može se objesiti Torba, tipke i razne male predmete. Savršena je za sobu za izvlačenje, kupaonicu, spavaću sobu, ulaz, napravljen je od drveta i vrlo čvrst kao kuka kaputa, kaputica, možete objesiti odjeću, ključeve, ručnike i druge stvari koje volite. Možete Upotrijebite ih za izgradnju različitih scena, stvarajući veliku nosivost, ključeve, tipke i različite male predmete. Naziv proizvoda : Zidna ukras Kuka : 1,3kgsize : S : 24x10cmm : 32x12. 5cml : 41x15.5cmstyle : post-moderan / nordijski, itd .Space : dnevni boravak / trijem / prolaz, etc.Package lista3 kom / set * kuke zidne vješalice Napomene : 1. Samo prodajte glavne proizvode, a ne samo na glavne proizvode, a ne i druge proizvode.2 . Budući da je potrebno ručno mjerenje, ostavite prostor od 1-3 cm.3. Zbog razlika zaslona, ​​boja može biti malo drugačija od vaše očekivane boje, molimo vas da dopustite.Remind : Nakon prijema ambalaže, pažljivo provjerite pakovanje i proizvod. Ako je primljena stavka neispravna ili ima bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas putem e-maila da biste riješili problem. Odgovorit ćemo što je prije moguće i dati sve od sebe da udovoljimo vašim potrebama! Može se koristiti za obnavljanje kape, haljina, kaputa, ručnika, čepova, ključnih kišobrana itd.

Svojstva

Product Name:
Wall decoration hook
Material:
Wood
Weight:
1.3kg
Size:
S:
24x10cm
M:
32x12.5cm
L:
41x15.5cm
Style:
Post-modern/American/Nordic, etc.
Space:
living room/porch/aisle, etc.
Package list:
3 Pcs/set * Hooks Wall Hanger :
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
It can be used to hang hats, robes, coats, towels, plugs, key umbrellas, etc. :
Kupci takođe biraju