.

.

Razzzmum Velike vješalice Lagane aldult, vješalica za čuvanje haljine Snažna i izdržljiva vješalica za odjeću, za odjeću, kaput, košulje, ormar za platnu vješalice idealne

Razzzmum Velike vješalice Lagane aldult, vješalica za čuvanje haljine Snažna i izdržljiva vješalica za odjeću,

KM 0.33

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Ušteda prostora : Slim profil Plastični bijeli vješalici zauzimaju minimalni ormar za ormare, za muškarce za odrasle i ženska odjeća, majice, majice, bluze, odijela, kratke hlače i suknje i suknje. Vlažne i suhe svestrane osnovne vješalice : obje strane zakrivljenog dizajna da se lagane tretiraju našu odjeću, pet elegantnih boja nije obavezno kako bi se proizvod prirodno integrirao u život. Dizajn glatkih linija : Vješalice imaju ergonomski dizajn čistom i glatkom linijom kako bi se osiguralo da se bez gnjavaže ne skida i jednostavna upotreba bez hvatanja; Nema oštrih ivica za sprečavanje oštećenja, nabora ili oznaka na vašoj odeći. Sturdly-Made : izdržljive vješalice od tanke plastične građevinske cijevi sa ojačanim ivicama za pomoć vješalicu da zadrži oblik i spriječi lomljenje za to da bi se više spriječilo. Usluga kvalitete : Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, vrlo smo sretni što vam pružamo najbolju uslugu!. Ušteda prostora : Slim profil Plastični bijeli vješalici zauzimaju minimalni ormar za ormare, za muškarce za odrasle i ženska odjeća, majice, majice, bluze, odijela, kratke hlače i suknje i suknje. Vlažne i suhe svestrane osnovne vješalice : obje strane zakrivljenog dizajna da se lagane tretiraju našu odjeću, pet elegantnih boja nije obavezno kako bi se proizvod prirodno integrirao u život. Dizajn glatkih linija : Vješalice imaju ergonomski dizajn čistom i glatkom linijom kako bi se osiguralo da se bez gnjavaže ne skida i jednostavna upotreba bez hvatanja; Nema oštrih ivica za sprečavanje oštećenja, nabora ili oznaka na vašoj odeći. Sturdly-Made : izdržljive vješalice od tanke plastične građevinske cijevi sa ojačanim ivicama za pomoć vješalicu da zadrži oblik i spriječi lomljenje za to da bi se više spriječilo. Usluga kvalitete : Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, vrlo smo sretni što vam pružamo najbolju uslugu!. HANDROBE HAND-RANTEL HANDER HANDROBE HANDER HANGER HANDER GREATING Regal Sheet : ● Širok vješalica otporan na klizanje : Dizajn širokog ramena, odjeća se ne može zamotati, ramena su ne-ramena i široko rame Džemper neće se prebaciti prilikom sušenja materijala za starenje, vlažan i suv, pogodan za balkonske ormare ● Dobra fleksibilnost, izdržljiva i ne deformirana ● Kuka za vjetar, može objesiti donje rublje, veslanje itd. ● trokutasta stabilna struktura, debela i anti -Drop specifikacija : robni naziv : neklizajući široki vješalica glavnog materijala : PP roba težina : oko 65 g svake boje proizvoda : siva, bijela napomena : 1. Molimo omogućuju grešku 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. 2. Dneue za različit prikaz i drugačija svjetlost, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala na razumijevanju.

Svojstva

Commodity name:
non-slip wide shoulder hanger
Main material:
PP
Commodity weight:
about 65g each
Product color:
gray, white
Note:
1.Please allow 1-3 cm error due to the manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :
Kupci takođe biraju