.

.

Četkice za šminkanje četkica 14pcs Fondacija puder rumenilo rumenilo sjenilo korektor za usne oči čine četkica sa torbom kozmetikom Kozmetički alat

Četkice za šminkanje četkica 14pcs Fondacija puder rumenilo rumenilo sjenilo korektor za usne oči čine četkica

KM 176.60

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, pudera ili kreme. Kompletna vreća za šminku za djevojčice koja su početnici, onda možete isprobati ovo. Potpuno ispunjavaju većinu vašeg dnevnog, korenja, profesionalnih potreba za šminkanjem, poput miješanja, konturiranja, sjene, highlighter, fondacije, sjene, sjenila, obrva, usana, korektora i još mnogo toga. Savršeno za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevna upotreba, hajde da istražimo vašu ljepotu svaki dan!. Sve naše četkice su takođe lako čistiti mlakom vodom, a nakon sušenja lako možete imati potpuno novi set. Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, pudera ili kreme. Kompletna vreća za šminku za djevojčice koja su početnici, onda možete isprobati ovo. Potpuno ispunjavaju većinu vašeg dnevnog, korenja, profesionalnih potreba za šminkanjem, poput miješanja, konturiranja, sjene, highlighter, fondacije, sjene, sjenila, obrva, usana, korektora i još mnogo toga. Savršeno za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevna upotreba, hajde da istražimo vašu ljepotu svaki dan!. Sve naše četkice su takođe lako čistiti mlakom vodom, a nakon sušenja lako možete imati potpuno novi set. Četkica je izrađena od sintetičkih vlakana i savršena je za pokupljanje tečnosti, praha ili kremas.a u punom vrećicu za lice za djevojčice koje su početnike, tada možete pokušati da ispunite većinu svojih dnevnih potreba, takvih kao miješanje, konturiranje, sjena, osnivanje, sjenilo, obrve, usne, korektor i više.Proizvoda za putovanja, zabave, rođendane, vjenčanja i svakodnevnu upotrebu, svakodnevno istražujemo vašu ljepotu! Sve naše četke su takođe lako Očistite mlakom vodom, a nakon sušenja lako možete imati potpuno novi set. Materijal četkice : sintetički materijal za kosu : vuneni vlakni materijal : 14 * Šminka četkica Imate li pitanja o proizvodu, kontaktirajte me Kontaktirat će vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. DUE na razliku za postavljanje svjetla i zaslona, ​​boja stavka može biti malo drugačija od slika.Projajte, omogućujte laganu razliku za dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja.

Svojstva

Brush Material:
Synthetic Hair
Brush Material:
Wool Fiber
Handle Material:
Wood
Package Including:
14* makeup brush:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :
Kupci takođe biraju