.

.

VR lica silikonska pokrovna maska, zaštita od očiju za zaštitu za oči

VR lica silikonska pokrovna maska, zaštita od očiju za zaštitu za oči

KM 1.67

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Ovaj poklopac za oči omogućava vam da se udobno nosite u igri, koja je protiv znoja da biste zaštitili slušalice. Uz odličnu kompatibilnost dizajniran je za oculus Quest 2 VR igračke slušalice, pranje, lako za čišćenje, praktično. Poklopac za oči izrađen je od visokokvalitetnog silikona, udoban za dodir, siguran i sanitarni i nerirtirati za kožu. Koristite visokotehnološki dizajn za sprečavanje gubitka svjetlosti i osjećaj se sjajno na koži, dobit ćete bolji osjećaj uranjanja u VR iskustvo. Jednostavan za instaliranje i korištenje, omogućite vam da uživate u dobrom vidnom polju, uživajte u VR-u od najudobnijeg i sa boljim vidnim poljem. Značajka : 1. Uz odličnu kompatibilnost dizajnirana je za oculus Quest 2 VR igračke slušalice, pranje, lako čišćenje, praktično.2. Jednostavno instaliranje i korištenje, omogućite vam da uživate u dobrom vidnom polju, uživajte u VR-u od najugodnije i sa boljim poljem pogleda.3. Poklopac za oči izrađen je od visokokvalitetnog silikona, udoban za dodir, siguran i sanitarni, a ne-iritantan za kožu.4. Ovaj poklopac za oči omogućava vam da se udobno nosite u igri, što je anti-znoje za zaštitu slušalica.5. Koristite visokotehnološki dizajn za sprečavanje gubitka svetlosti i odlično se osećate na koži, dobit ćete bolji osjećaj uranjanja u VR iskustvo. Stanje : 100% Brend Newitem Tip : VR Silikonske zaštitne zaštite : kao što je prikazano u Slika : Fit za oculus Quest 2 Težina : cca.36g / 1.3 Ozaplikacija : Ne samo sprečava znoj, već i sprečava istjecanje svjetla i poboljšava VR iskustvo. Lista paketa : 1 x VR silikonske oko Cutenette : 1. Mi smo samo prodaja za poklopac očiju, ne uključujući za oculus Quest VR slušalice i ostale dodatke, hvala.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.3. Imajte na umu da će stari i novi tip proizvoda biti poslani nasumično i osigurati da nećete smetnuti prije narudžbe.

Svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
VR Silicone Eye Cover
Material:
Silicone
Color:
As shown in the picture
Fitment:
Fit for Oculus Quest 2
Weight:
Approx.36g/1.3oz
Application:
It not only prevents sweat, but also prevents light leakage and improves the VR experience.
Package List:
1 x VR Silicone Eye Cover:
Note:
1. We are only sale for eye cover, not including for Oculus Quest VR headset and other accessories, thank you.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the old and new type of the product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Kupci takođe biraju