.

.

Nianxinn vješalice Jednostavno pakovanje 20 plastičnih vješalica za uštedu prostora za zaštitu ovratnika za ogrlice za kapute Dukseri za odrasle

Nianxinn vješalice Jednostavno pakovanje 20 plastičnih vješalica za uštedu prostora za zaštitu ovratnika

KM 62.92

Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Vrlo tanak i kompaktan, tako da možete uštedjeti puno garderobe prostora. ▲ Savršeno za svakodnevnu upotrebu : Sjajna vredna svakodnevna vešalica za vešanje lakšeg odeće i odeće kao što su majice, majice, bluze, odijelo, kaput, džemperi, haljine, suknje itd. ramena ili ivice, savršeni za zabavne haljine, džempere, odijela i osjetljive donje rublje, malemize, kardigane, majica, vjenčanica itd. ▲ Grovši na ramenu : Naše svestrane vješalice za pranje rublja pogodne su za djecu i odjeću za odrasle, ali mogu se koristiti i za ostale dodatke, dizajnirane s narezanim ramenima, ovi nepusni vješalice su odlični za vješanje vešanja. ▲ Savršena veličina : Ovaj džemperski vješalice dolaze u pakovanju 20, dimenzije su približno 41cm duljine, savršene veličine za držanje mnoge vrste odjeće s pravim oblikom kako bi se vaša dragocjena odjeća zadržala prirodno. Oni čine vaš ormar - ne samo da li ne samo da izgleda lijepo i narezno, ali znači i da ćete provesti manje vremena boriti se zapetljanim vješalicama kada su iste visine i oblici. Premium vješalica koji zaslužuju bez vješalica za udaranje ramena. Oni su savršeni za teže odijele, jakne, hlače, majice, haljine. Slijede : pune boje. Spremanje : 20 * HANGER.EXTRA Storage : zauzimanje minimalnog prostora dok Povećanje raspoloživog prostora za pohranu u vašoj garderobi, organizirajte odjeću kako biste izbjegli pretragu, držanje krpa od kretanja, nema potrebe za glačatima. Sa ergonomskim krivuljom dizajna na strani vješalice, neće biti naigrani ili zaplet na ramenima Odeća.

Svojstva

Solid color.:
Space Saving.:
Package Including:
20*Hanger.:
Extra Storage:
Taking up minimal space while increasing the available storage space in your wardrobe, organize your clothes to avoid searching, keeping cloths from creasing, no need for ironing.
With the ergonomic design curve on the side of the hanger, there will be no creases or warping on the shoulders of the clothes. :
Kupci takođe biraju